070-3271600 info@architectenburovanvliet.nl

Bouwadvies op maat

(Ver)bouwen is een avontuurlijke onderneming!

Het bouwen of verbouwen van je eigen huis of bedrijfspand is een hele onderneming en niet iets wat je dagelijks doet. Maar het is vooral een mooi en spannend avontuur dat je aangaat! Soms is het een traject met vallen en opstaan. Met name in vergunningstrajecten of bij het bouwtraject kan er wel eens iets tegen zitten. Dan heb je een goede adviseur naast je nodig, die je door het proces heen helpt en ondersteunt met bouwadvies op maat.

 

 

Bijstaan met kennis en kunde

Een architect doet veel meer dan ontwerpen en met je meedenken over vormgeving en indelingen van je pand of woning. Hij begeleidt je gedurende het gehele traject van ontwerp tot aan de start van het (ver)bouwproject met zijn kennis en kunde. Hij kan je ook ondersteunen tijdens het bouwproces en bij de oplevering ten aanzien van meer- en minderwerk en esthetische begeleiding.

Hoe gaat dit traject in zijn werk? We hebben geprobeerd om de verschillende stappen, die doorlopen moeten worden, te vervatten in een stappenplan.

Wil je meer weten over hoe wij jou met bouwadvies kunnen bijstaan om jouw droom te realiseren? Wij gaan graag dit avontuur samen met jou aan!