070-3271600 info@architectenburovanvliet.nl

Disclaimer

Alle informatie, die op deze website wordt geplaatst, plaatsen wij met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Alles wat wij hebben gepubliceerd mag niet zonder onze toestemming of toestemming van de betreffende auteur / fotograaf worden gebruikt voor commerciële doeleinden. De weergegeven informatie is onder voorbehoud van wijzigingen.

Deze website plaatst cookies op uw computer om anonieme gebruiksstatistieken bij te houden. We kunnen deze statistieken nooit herleiden naar personen. De statistieken gebruiken wij alleen om onze website te verbeteren. Door ons te volgen op social media kunnen wij en andere volgers uw (publiek zichtbare) gegevens zien. Wij doen niets met deze gegevens en delen die niet met anderen.

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Onze portfolio bevat geen namen van opdrachtgevers of straatnamen in het kader van onze privacy regels (zie ook onze Privacyverklaring). Komt u onjuistheden tegen, dan wordt het zeer op prijs gesteld als u deze meldt via info@architectenburovanvliet.nl