070-3271600 info@architectenburovanvliet.nl

Ons team

Voortdurend investeren in kennis en kunde

Sinds 1918 hebben wij ervaring binnen het vakgebied van bouwkunde en architectuur. Ons vak is altijd in ontwikkeling geweest en is dat nog steeds. Nieuwe bouwregelgeving, aangescherpte eisen en nieuwe inzichten hebben in de afgelopen 100 jaar veel invloed gehad op onze manier van werken. Als gevolg van de digitalisering is ons vak nog veelzijdiger geworden. We werken met een hecht team. Momenteel zijn wij met twee architecten, vier Revit modelleurs/projectleiders, een assistent-ontwerper en een bureaumanager werkzaam.

In ons werk staat de menselijke factor voorop. Niet alleen in het contact met onze klanten, maar ook  in het welzijn van ons personeel. We houden regelmatig een korte ‘koffiebreak’. Zo wordt RSI voorkomen, worden ervaringen uitgewisseld en lopende zaken besproken. En het is natuurlijk ook gezellig!

Even voorstellen

We werken al jaren met een vaste ploeg en die stellen we graag aan u voor.

Aangenaam, Jan van Vliet..

Als architect, bied ik je een luisterend oor en een bureau met veel ervaring in huis. Ik schets je graag wat achtergronden, zodat je een beeld hebt van mijn kunde, mijn filosofie en mijn werkwijze. En als dit je aanspreekt, dan ben je van harte welkom voor een kopje koffie of thee en een vrijblijvend gesprek. Lees hier meer: Jan van Vliet - architect | directeur

Architect Jan van Vliet in zijn werkruimte

David Willems – architect | adjunct directeur

Architect David Willems aan het werk achter een bureau David is sinds 1999 als architect werkzaam bij ons bureau en heeft zich gespecialiseerd in de invulling van grotere locaties voor wonen en werken. Hij houdt zich graag bezig met complexe ruimtelijke en functionele ontwerpvraagstukken. David is van nature nieuwsgierig en leergierig en heeft affiniteit met energiezuinig ontwerpen. Hij is zeer gedreven om projecten zo optimaal mogelijk te realiseren met oog voor het milieu en het welzijn van de toekomstige bewoners. Hij is scherp in zijn observaties en is een sterke zakelijke partner voor projectontwikkelaars en particulieren. Een project ontwerpen, dat perfect past in zijn omgeving en ook nog eens rendabel is, is hem op het lijf geschreven. HIj vindt dat hij het mooiste vak heeft: ‘Het leukste is om samen met mensen na te denken over het gebruik en de indeling van de ruimte, het ontwerpen van het gebouw en de omgeving. Het vormgeven van deze wensen geeft een bijzondere band, je gaat immers een lang traject in om samen tot iets moois te komen.’

Josefien van Soest - assistent ontwerper / architect

Assistent ontwerper Josefien van Soest Josefien is assistent-ontwerper binnen ons bureau. Ze is sterk in het visualiseren van ontwerpen in 3D impressies en denkt mee met diverse ontwerpen. Altijd op zoek naar oplossingen houdt ze zichzelf voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in het vak. ‘De vraagstukken, die bij elk gebouw uniek zijn, vragen om bijdetijdse kennis en zorgen daarmee altijd voor persoonlijke ontwikkeling’, aldus Josefien. 'Ik vind het leuk om iets te bedenken, te puzzelen en verder te ontwikkelen tijdens het gehele proces van begin tot eind van een gebouwontwerp. Het kader, dat een klant schets met zijn of haar wensen en de context van de locatie vragen voor elk ontwerp een unieke uitwerking. Een goede samenwerking met klanten resulteert elke keer weer in een uniek gebouwontwerp.’ Josefien heeft inmiddels veel ervaring met het coordineren en leiden van grote projecten voor projectontwikkelaars. 

Dicky van Elleswijk – bouwkundig BIM modelleur / coördinator (Revit)

Bouwkundig BIM modelleur en coördinator Dicky van Elleswijk

Dicky is een echte meedenker en is breed inzetbaar. Naast zijn werk als bouwkundig Revit modelleur / coördinator heeft hij ook veel affiniteit met IT. Hij vindt het leuk om iets te creëren vanuit niets. Op een bouwplaats ziet hij graag de details terug waar hij het idee voor heeft aangedragen. ‘Ik ben er trots op om langs een gebouw te lopen waaraan ik heb meegewerkt’’, aldus Dicky. HIj staat ook regelmatig langs de lijn als trainer van een voetbalteam . ‘Van een team heb je bepaalde verwachtingen en het is fijn als die uitkomen. Maar dat geldt ook in mijn werk. Ik ben blij als een klant heeft gekregen wat hij of zij had verwacht en daar ook tevreden over is’, aldus Dicky.

Sander Ottolini - bouwkundig BIM modelleur (Revit)

Sander is leergierig en geinteresseerd in techniek: ‘Ik ben altijd geïnteresseerd in alle aspecten in de techniek. Ik houd mij graag op de hoogte van alle nieuwste technologieën en wetenschappen’. ‘Ik zorg ervoor dat alle gegevens en informatie van alle disciplines (constructeur, installateur, aannemer, leveranciers en wensen en eisen van de opdrachtgever) goed op elkaar aansluiten. Van belang daarbij is het contact met de klant. Als een klant proactief meedenkt met het uitwerken van hun woning, dan voel ik me voldaan als het eindresultaat volledig aan hun verwachtingen voldoet.’ Sander is een echte regelaar en onderhoud diverse contacten met gemeenten en derden over projecten waarvan het bestemmingsplan gewijzigd moet worden. HIj verzorgt de directievoering van complexe verbouwprojecten.

Gabor Groot – bouwkundig BIM modelleur (Revit)

Bouwkundig BIM modelleur Gabor Groot

Gabor heeft zich ontwikkeld tot een zeer ervaren kracht, die zijn hand niet omdraait voor moeilijke projecten. ‘De diversiteit van de opdrachtgevers, hun wensen/dromen, hun enthousiasme en de wijze waarop ik ze kan helpen om beslissingen te nemen vind ik erg leuk. Geen dag of project is hetzelfde’, aldus Gabor. Hij heeft veel ervaring als bouwmanager bij de directievoering van o.a. een grote nieuwe villa.

Raymond van Iersel – bouwkundig BIM modelleur (Revit)

Raymond heeft veel kennis opgedaan over het bouwen van een huis en wat daar in de praktijk bij komt kijken. Naast bouwkundig tekenaar, is hij onze specialist voor het maken van 3D scans van (historische en complexe) panden met onze Faro 3D scanner. In zijn vrije tijd fotografeert hij graag landschappen en architectuur. En ja, een enkele foto op deze website is ook van zijn hand.

Ankie Kamphuis - bureaumanager

Ankie ondersteunt het management met financiën, communicatie en wat facilitaire zaken. Zij is een allrounder en het financieel geweten van het bureau. Ze verzorgt naast de projectadministratie en de boekhouding ook de externe communicatie. Offertes en allerhande correspondentie gaan langs haar bureau. Ze vindt de bouw en in het bijzonder architectuur een boeiende branche vanwege de diversiteit en creativiteit van projecten. “Het is altijd weer leuk om te zien als opdrachtgevers enthousiast reageren op de eerste schetsontwerpen, want dan weet je dat de architect op het goede pad zit”, aldus Ankie.