070-3271600 info@architectenburovanvliet.nl

Eigen huis bouwen

Het bouwen of verbouwen van je eigen huis is een hele onderneming en niet iets wat je dagelijks doet. Maar het is vooral een mooi en spannend avontuur dat je aangaat! Wij willen je daarbij graag helpen met onze kennis en ervaring.

In onze werkwijze kun je lezen welke stappen er doorlopen moeten worden en in onze visie krijg je een goed beeld van onze aanpak en onze filosofie over hoe we jouw droom kunnen realiseren.

Je zult zien dat een huis bouwen wel wat met zich meebrengt aan tijd, keuzes en natuurlijk ook geld. Controle over het proces, maar ook vertrouwen in gekozen partners en adviseurs is daarbij van belang. Wij werken met veel aannemers in onze regio samen, maar staan ook open voor jouw suggesties bij de keuze voor een aannemer. Het is jouw avontuur en jouw droom, die we samen proberen te realiseren! Dus jij bepaalt welke kant het op moet en met wie je wilt samenwerken. Het gevoel moet goed zijn, want we gaan samen een lange weg bewandelen.

Zolderverdieping midden in de verbouwing

Hoe bijzonder is het om je eigen huis te bouwen?

Hoewel de meeste opdrachtgevers kiezen voor een aannemer om een huis te laten bouwen, zijn er ook steeds meer particulieren, die zelf graag de touwtjes in handen willen nemen. Misschien ben je wel heel avontuurlijk ingesteld? Of heb je al de nodige kennis en kwaliteiten zelf in huis om projecten te begeleiden of bepaalde voorbereidingen zelf uit te voeren.

Als daar jouw voorkeur naar uitgaat, dan kunnen we je, als fullservice bureau, vanzelfsprekend ondersteunen in dit traject.  De voorbereiding van een bouwproces en ook het bouwproces zelf vergt veel keuzes, zoals de keuze van leveranciers. Een aannemer bepaalt dit vaak zelf. Maar als je zelf gaat bouwen, heb jij het heft in handen en bepaal jij met wie je in zee gaat. Wij kunnen je ondersteunen met tekenwerk, met advies en met professionele begeleiding.

Meer weten?

Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek!