070-3271600 info@architectenburovanvliet.nl

Al 100 jaar verrassend veelzijdig

Architectuur, bouwkundig advies en tekenwerk

Een gebouw ontwerpen, dat doe je samen!


Ieder bouwtraject is zowel voor ondernemers als voor particulieren een avontuur. Bij die avontuurlijke onderneming zijn er veel keuzes te maken. Ook de keuze van de architect is belangrijk. Gedurende een lang traject valt u terug op zijn kennis, kunde en ervaring.

Op deze website krijgt u een kijkje achter de schermen van ons architectenbureau, onze filosofie en onze werkwijze. Graag gaan wij samen met u dit avontuur aan om samen met u tot een mooi ontwerp te komen!

Maak vrijblijvend een afspraak

Zakelijk Particulier

Een nieuw jaar brengt nieuwe kansen 

Nieuwbouw, verbouw, transformatie en renovatie. Ook het nieuwe jaar biedt weer kansen om de leefomgeving om ons heen mooier te maken. Er staan nogal wat nieuwe projecten op stapel, die we met enthousiasme en vertrouwen tegemoet zien.

Met de stijgende kosten is er veel interesse voor renovatie en verduurzaming van woningen. Ook verbouwplannen? Wij helpen u graag op weg en ondersteunen u van harte om uw woning of bedrijfspand weer naar de huidige tijd te brengen. Met onze bouwkundige projectleiders ontzorgen we u bij het bouwproces. Heeft u alleen bouwkundige tekeningen nodig voor een aannemer of een vergunning aanvraag? Ook daar helpen wij u graag bij.

Bel ons voor een afspraak, dan kunnen we samen uw wensen helpen realiseren.

Groet en blijf gezond,
Jan van Vliet