070-3271600 info@architectenburovanvliet.nl

Nieuws, vacatures, weetjes, etc..

HTS Bouwkunde stagiair gezocht

Ben je HTS Bouwkunde student en zoek je een leuke stageplek? Wij hebben ieder jaar plek voor 1 of 2 stagiares. Je kunt ieder jaar starten in januari/februari of in september/oktober.

Afhankelijk van je kennis, kunde en interesse ondersteun je de architect bij het uitwerken van een ontwerp en krijg je ‘eigen projecten’. Je verzorgt het tekenwerk en gebruikt hiervoor tekenprogramma’s zoals Revit. Dit doe je voor het gehele proces van schetsontwerp tot aan werktekeningen. Ook leer je alles wat er bij komt kijken zoals een aanvraag omgevingsvergunning via het gemeenteloket online. Kortom, veel uitdaging voor een pittige persoonlijkheid die werkervaring op wil doen. Vanzelfsprekend is er ruimte voor eigen stageopdrachten en wordt je begeleid door de architect en een bouwkundig tekenaar/revit modelleur.

Kom je ons team versterken? Stuur dan je open sollicitatie met CV naar info@architectenburovanvliet.nl. Wellicht mogen we je dan verwelkomen!

Aangepaste openingstijden

Op bepaalde momenten in het jaar wil iedereen op vakantie en zijn ook veel van onze relaties afwezig. Daarom is ons kantoor gesloten tussen kerst en oud en nieuw. Ook zijn we twee weken dicht gedurende de bouwvak vakantie in de zomer. Houd voor meldingen over onze openingstijden daarom onze homepage in de gaten.

Nieuwe website online

Vol trots presenteren wij hier onze nieuwe website, die 29 oktober 2018 is gelanceerd. Het geeft een beeld van onze veelzijdigheid aan projecten. Onze portfolio geeft een kleine selectie van de vele projecten, die we jaarlijks doen voor allerlei opdrachtgevers. Zodra er een project is opgeleverd, gaat er een fotograaf op pad om het resultaat vast te leggen. En dan publiceren wij die graag weer hier in onze portfolio particulier en zakelijk. Dus kijk gerust rond en kom af en toe nog eens terug voor nieuwe ideeën!